© 2014 SATEL NORGE AS HØYDAVEIEN 17 1523 MOSS Telefon: 69 27 70 40 Fax: 69 27 70 41 E-post: produktinfo@satel.no
HJEM PRODUKTER TILBEHØR NYHETER SUPPORT KONTAKT OM OSS
Satel Norge leverer industrielt Ethernet fra ORing Networking for sikring og styring av Hvalertunnelen. STORM ELEKTRO AS på Gressvik utenfor Fredrikstad, og ÅF Industrier i Moss har valgt SATEL NORGE AS som sin samarbeidspartner på leveranse av industrielt Ethernet til sikring og styringssystemer i Hvalertunnelen. Totalt er det levert over 80 Fiber Switcher i full Managed og Lite Managed, som opererer i full redundant system med redundant strømtilførsel. Switchene er levert fra ORING NETWORKING med 5 års garanti. Fiberring Switchene skal overvåke infrastrukturen i tunnelen, samt til bruk for nødtelefonsambandet over IP. SATEL NORGE AS takker for tilliten, og er svært fornøyd med leveransen. Hvis ditt firma har små eller store prosjekter, test oss gjerne ut på leveringstider og priser. SATEL NORGE AS er svært konkurransedyktige.
SATEL NORGE AS LEVERER KVALITETSPRODUKTER FRA KJENTE PRODUSENTER INNEN  TRÅDLØSE OG INDUSTRIELLE NETTVERKS PRODUKTER  

Finn din nærmeste GSM

sender

Post & Teletilsynet har lansert et fint søkeverktøy for deg som trenger å vite hvor GSM basesenderne befinner seg i ditt område. Du kan også se hvem som er operatøren på basen. Dette gjør det enklere for deg som jobber med data-kommunikasjon over GSM-nettet. Gå inn på linken http://www.finnsenderen.no så legger du inn aktuell adresse for stedet, så kommer alle stasjoner i din nærhet opp på karet.

Avangsert GSM Alarmsender

GSM PRO fra Conta-Clip.

Styrer via Smart Phone/iPAD

GSM-PRO fra ContaClip er en smart I/O sender med mange funksjoner som du kanskje har savnet på andre GSM I/O modeller i markedet. Med eget gratis Software designet for iPhone og Android får du veldig fin oversikt over installerte uniter. GSM-PRO kan oppdateres over luft OTA. Med GSM-PRO har du 8 multifunksjons analog /digitale innganger og 4 relé utganger med 5A belastning. Du forsyner uniten med strøm fra 10-30V og er beregnet for montering på DIN-skinne. GSM-PRO har også loggefunksjoner som du kan utnytte til din fordel. som f.eks. er prosessen som du overvåker i normal tilstand, Hva skjedde i uken som var. Hvor mange timer har denne pumpen gått osv. Les mer her

Satel Norge UHF radiodata

operatør i hele landet

RADIODATA MODEM FOR PROFESJONELLE BRUKERE Satel Norge har fått tildelt landsdekkende radiodatakonsesjon. Vi har gleden av å informere at Satel Norge har fått radiodatakonsesjon for hele landet i UHF-båndet. Radiokonsesjonen omfatter norsk landterritorium, med unntak av Svalbard, Jan Mayen og norske biland. Konsesjonen består i alt av 4 stk kanaler i 410MHz og 420MHz båndet, 25kHz båndbredde og med opptil 5Watt ERP. Kanalene kan brukes til systemer for overvåking og styring av datainnsamling, SCADA, GPS systemer. Datatrafikken i nettet er gratis, men det vil være en liten kostnad pr. mnd/år pr. punkt som sluttbrukeren vil bli belastet. Radiodata kommunikasjon er et meget godt alternativ til GSM systemer. SATEL NORGE AS har spesialisert seg innen profesjonelle trådløse og industrielle produkter. Vår målsetting er å levere høykvalitet trådløse datakommunikasjonsløsninger.  Våre løsninger og produkter er i dag i drift innen alle typer av applikasjoner som f.eks. GPS systemer både på land og offshore, VA-sektor, kraftforsyning, lufthavner inn og utland, militært, tunneler, seismiske målinger, vindmøllekraft, marin og generell industriapplikasjoner. SATEL NORGE AS leverer alt innenantenner og dens tilbehør innendata og tale.

Satel Norge AS introduserer

nytt RadioData Modem for

“Critical-Mission Application”

SATTELARxprs XT 5RC et nytt modem fra SATEL Oy i kjent topp kvalitet design, og velkjent ytre som har en helt ny konstruksjon. Radiomodemet har sendeeffekt fra 0,5-5watt og muligheter for å sende opptil 203kbit/s* i luft. Det er kanskje ikke først og fremst at man velger SATELLAR XT 5RC for hastigheten, men SATEL sin sikre og robuste design. Radiomodemet har viktige funksjoner som VRRP, VLAN, Firewall for ekstra sikkerhet. Gjennom funksjonen redundant routing  og VRRP kan datatrafikken i nettverket automatisk søke etter nye veier om det blir forstyrrelser på sambandet. SATELLARxprs XT 5RC er utstyrt med Ethernet port, RS-232, RS-422 og RS- 485. I tillegg kan du nå programmere SATELLAR i et intuitivt programmeringsverktøyet NETCO WEB PROGRAMMER. Les mer her
Nytt kosteffektiv GSM Router fra Etic Telecom i robust design.
NYHETER