© 2014 SATEL NORGE AS HØYDAVEIEN 17 1523 MOSS Telefon: 69 27 70 40 Fax: 69 27 70 41 E-post: produktinfo@satel.no
HJEM PRODUKTER TILBEHØR NYHETER SUPPORT KONTAKT OM OSS

GSM Alarmsendere

SATEL NORGE AS levere GSM alarmsender til kostnadseffektive priser.  

Conta-Clip GSM Pro

Conta-Clip GSM Pro er en meget fleksibel GSM alarmsender med I/O som du kan styre via en telefonapp som du laster ned. Den er hurtig å programmerer via gratis Windows software, og har et industrielt utførelse. DIN- skinnemontering 10-30VDC og som også kan styres via Smart Phones. Har 8 multifunksjons analoge/digitale inputs og 4 rele outputs. 

Portåpner (Gate opner)

Teltonika´s VRT012 portåpner er en SMS styrt reléportåpner for autoriser tilgang til f.eks porter til bygg og anlegg, styring av dører eller bommer på hyttefelt o.l. Du kan legge inn 500 mobilnummer som får tilgang til enheten. Den har også et releutgang for å slå på lys. Enehet er også tidsstyrt. 
SATEL NORGE AS LEVERER KVALITETSPRODUKTER FRA KJENTE PRODUSENTER INNEN  TRÅDLØSE OG INDUSTRIELLE NETTVERKS PRODUKTER  
Mer Info Mer Info Mer Info Mer Info

Conta-Clip GSM Pro 2

Conta-Clip GSM Pro 2 er et nytt fleksibelt modulbasert GSM I/O alarm sender. Systemet er meget anvendelig og intuitiv å bruke. Har en rekke ekstantion moduler som kan settes på. Også GPS posisjonering. I/O som du kan styre via en telefonapp som du laster ned. Den er hurtig å programmerer via gratis Windows software, og har et industrielt utførelse. DIN- skinnemontering 10-30VDC og som også kan styres via Smart Phones.
Mer Info Mer Info